STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Capturi

2 x ugentlig hjemme-træning under lockdown

De fleste af os kender det… Lockdown og hjemmearbejde ved et dårlig “hjemmekontor” i spisestuen, ved et bord og stol der har den manglende højde og manglende nærvær med mennesker, er en dårlig cocktail for dit fysiske og psykiske velvære.
Vi startede derfor “frivillig hjemmetræning” op ifm. Lockdown, hvor de kollegaer der har tid/lyst kan hoppe ind og træne effektivt fra 8.00-8.20 hver Tirsdag & Torsdag.

Hjemmetræning foregår som ordet antyder “hjemme” i stuen (eller hvor der er plads) og starter ud med 5 minutters let opvarmning og sikkerheds-brief + 15 minutters effektiv træning med kollegaerne foran kameraet med et program der altid er på et niveau, hvor alle kan være med og ikke kræver nogle redskaber.

En fantastisk mulighed for at få rettet op på sin krops-positur og strakt ordentligt ud i kroppen mens pulsen ryger i vejret og man får et lille grin med kollegaerne bag skærmen, før arbejdsdagen kalder.

Effekten

Vi er 20 i virksomheden og samlet set har halvdelen af virksomheden taget imod tilbudet over perioden. Nogle er med HVER GANG andre kun en gang imellem.

Det har betydet at vores medarbejdertilfredshed ikke er faldet i lockdown-perioden, som ellers har været en generel tendens på tværs af samfundet…, Det har samtidig givet os en sund måde at samles på, i en indelukket hverdag, hvorpå dagen starter med et energi-boost og et herligt grin med kollegaerne hjemme i stuen.
Det giver os samtidig mindre stress, forøget energi og en bedre kropsholdning, som man jo ellers kan få, hvis man har siddet på kontor længe nok.

Billederne jeg har uploaded er taget fra sidste ugers morgentræning, hvor vi “kun” har været 3-5 stykker pr gang. Nogle foretrækker at træne uden kamera, hvilket er helt fint, da der skal være plads til alle.

Capturi

Placering: 12

Antal ansatte: 20

Firma adresse: Henrik Hertz Vej 44D

Region: Midtjylland

Website: http://www.capturi.com