STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Dansk Firmaidrætsforbund

12.20 – YES WE CAN!

Vi starter altid ugen med kollegamotion mandag morgen, hvilket er fantastisk for fællesskabet på kontoret. Men vi var trætte af at hænge ved computeren dagen lang resten af ugen og derfor følte vi, at der skulle ske noget mere aktivt på forbundskontoret. Enkelte idræts fanatiske kollegaer lavede armbøjning og englehop på egen hånd, men vi ville have alle med. Med opbakning fra ledelsen fik vi mandat til at udvikle et nyt tiltag. Vi samlede en kollega fra hver afdeling og blev en god sammensætning af folk med forskellige præferencer for bevægelse og aktiviteter. Det gav i sidste ende vores nye koncept 12.20.

12.20 – YES WE CAN!

Når frokosten nærmer sig, er koncentrationen og energiniveauet voldsomt dalende, men det har vi gjort noget ved. Fra kl. 12.20-12.30 (lige før frokost) er vi aktive på tværs af afdelingerne. Rundt omkring på kontoret har vi oprettet forskellige ”motionszoner” illustreret af kæmpe gulvklistermærker, hvor man kan dyrke alt fra TRX og dart på gangen til floorball på parkeringspladsen. Aktiviteter, som man hurtigt kan tilgå og dyrke fællesskabet med.

 

Effekten

Når klokken slår 12.20 summer det af energi på gangene. Det har givet et helt andet fællesskab og vi sætter os til frokost med gnist i øjet og smil på læben. Samtidigt har det givet en lidt tættere relation med kollegaer, som man normalt ikke snakker så meget sammen med. Det gør det meget sjovere at gå på arbejde.

Dansk Firmaidrætsforbund

Antal ansatte: 42

Firma adresse: Storebæltsvej 11, 5800 Nyborg

Region: Syddanmark

Website: www.firmaidraet.dk