STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Dansk Toldbehandling ApS

Winnie Schwartzbach

Da vi kun er fire ansatte i virksomheden er sammenholdet skrøbeligt og kemien er yderst vigtig. Dén har vi heldigvis på plads, men vi skal også passe på hinanden for vi er lidt som en lille kontor familie. Alle hjælper alle med at sætte kaffe over og gå ned med skraldet.
Vi fokuserer på det fysiske helbred og på kost og skiftes til at handle ind til fælles frokost, i stedet for at hver og én tager en madpakke med – eller glemmer det og så får købt noget snold som er tomme kalorier.

For også at få det mentale og fysiske bundet sammen og for at ryste os lidt, laver vi formiddags gymnastik ala “Far til fire” – de første film. Armene holdes vandret strakt ud foran kroppen og der bukkes ned i knæene med et stort smil og ofte et hurtigt citat fra filmene.
Vi går ture i den nærliggende natur og værdsætter fuglefløjt, dyreliv, naturens sæson farver og så konkurrerer vi i at gå/cykle.
Vores initiativ: Sundhed fysisk og mentalt, god kemi blandt kolleger, ryste vores kontorkroppe samt kost.
Vores motivation: At alle har det godt på kontoret, er trygge ved hinanden, tager ansvar for hinanden og kan tage det gode overskud med hjem.
Vores målretning: Alle ansatte – en har sukkersyge, en har fibromyalgi, en har knæ problemer og en har angst.

Baggrund

Vi værdsætter hinanden og støtter hinanden, da vi er skrøbelige med kun 4 ansatte. Vi vil passe på hinanden og lære af hinanden.
Vores forskelligheder bliver vores styrke og ikke kun vores forskellige erhvervserfaring. Her er brug for alle og alle skal have det godt fysisk såvel som psykisk.

Effekten

Det har skabt større arbejdsglæde, sammenhold og forbedret vores kondi hver især.

Dansk Toldbehandling ApS

Placering: 6

Antal ansatte: 4

Firma adresse: Broenge 10-12

Region: Hovedstaden

Website: http://www.fortold.dk