STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Danske Fysioterapeuter

Aktiviteter hos Danske fysioterapeuter.

Vi har altid deltaget i tæl skridt og vi cykler til på arbejde kampagnen. Samt arbejdspladsernes motionsdag.
Derudover har vi elastik træning virtuelt hver dag, så alle har mulighed for at deltage. Under corona, fik alle der ville deltage sendt elastikker hjem til. Der er indrettet et motionsområde med vægte bolde og elastikker og måtter, til dem der vil træne og to motionscykler i kælderen. Der er også firmacykler, som kan lånes til at kører til og fra møder i byen. Vi har mulighed for at bruge en halv time om ugen i arbejdes tiden til træning. Der opfordres til walk and talk møder som giver en anden energi i mødet.
Jeg ved at en af vores afdelinger også har pulstræning virtuelt sammen en gang om ugen. Vi deltager i DHL løb og har årligt tilskud til træning af eget valg.

Effekten

Vores sundheds tiltag gør, at man altid har en mulighed for at bevæge sig og få løsnet op i ømme skulder nakke og ryg. Samt at få rejst sig fra sin plads foran computeren. Det giver en fælles følelse på tværs. Samt en øget energi til dagen. Det er også rart at der er fuld opbakning fra ledelsen side. Det at deltage i tæl skridt er virkelig for mange en øjenåbner for hvor meget der skal til for at nå de 10000 skridt. Og at være med i vi cykler kampagnen giver en rigtig god start og afslutning på arbejdsdagen. 😊

Danske Fysioterapeuter

Antal ansatte: 60

Firma adresse: Holmbladsgade 70

Region: Hovedstaden

Website: http://fysio.dk