STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Danske Spil A/S

Esport hos Danske Spil

Hos Danske Spil går vi meget op i fællesskab og sociale aktiviteter hvor eSport passer perfekt ind i vores værdier.

eSport giver mulighed for kollegerne at have det sjovt sammen, lave taktiker sammen og øve sig sammen på en sjov måde.

Vi har forskellige hold hos Danske spil hvor både nye kan prøve kræfter med eSport på et roligt niveau eller tilslutte sig de mere erfarne elite hold hvor der planlægges dybe strategier og kæmpes hårdt efter 1. pladsen.

Træningen sker på hjemmekontoret, til hyggelige sociale aktiviteter på netcafeer, interne eSport turneringer i huset eller ved større turneringer hvor vi lejer et esport-centre og afholder turneringer med præmier.

Vi vil klart anbefale andre arbejdspladser at tilmelde sig eSport, alle niveauer kan være med og det er super sjovt at møde andre firmaer. Vi har ved flere lejligheder mødt andre firmaer på esport-centre hvor både deltager og tilskuer fik en kanon fed dag ud af det.

Vi gør meget ud af det hos Danske spil og ved turneringer får hvert hold deres egen t-shirt, musemåtter og banner som vi viser stolt frem når vi skal have en festlig aften mod andre.

Effekten

Hos Danske Spil vil vi gerne vise at vi kan være mere end blot en arbejdsplads. Med eSport møder man nye kollegaer på tværs af afdelinger, styrker sammenholdet i firmaet og er med til at reklamere for Danske spil som en sjov arbejdsplads.

Danske Spil A/S

Placering: 11

Antal ansatte: 450

Firma adresse: Korsdalsvej 135, 2605

Region: Hovedstaden

Website: www.danskespil.dk