STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Syddanmark

Have Fun

En af vores værdier er “Have Fun”. Vi tror på at glade medarbejdere er mere produktive og det skaber gladere kunder og dermed en sund forretning.
Til vores værdi har vi flere tiltag som understøtter dette.
Vi har 2 timers motion inkluderet i arbejdstiden hver uge. For at hjælpe vores medarbejdere på vej har booket 2 badminton baner, hvor vi spiller hver torsdag. Det styrker både kroppen, men også sjælen og sammenholdet.
Vi tror på sundhed ikke kun den fysiske, men også den mentale, så derfor er det mere end ok hos os at tage “break” fra dine opgaver. Her opfordrer vi til at gå en tur, spille en omgang pool, flyve lidt med en drone, spiller VR eller blot lave det man syntes er sjovt og giver mere energi.
Til frokost er der hver dag et sund alternativ i form af salat udover vores normale frokostbord bestående af rugbrød og diverse pålæg.
Til det at styrke det mentale er der også afsat tid til at medarbejdere selv kan lære et eller 1 timer hver anden uge. Hvad de ønsker at lære, er op til dem.
Vi har også i en periode lavet planken sammen hver dag inden frokost.

Vi er allesammen ansvarlige for vores fælles sundhed og bidrager alle til den fysiske og mentale sundhed via et godt fællesskab.

Effekten

Et stærkt sammenhold, som forhåbentlig gør at vores medarbejdere ønsker altid at arbejde hos os frem for andre.

House of Code

Antal ansatte: 28

Firma adresse: Edinsonsvej 2, 5000 Odense C

Website: www.houseofcode.io