STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Insatech A/S

Daglig kontormotion

Motionspauser for at alle der har lyst.
Startede som en kontorchallenge – træn op til at stå i planken i 5 min på 30 dage, og blev til et fast motions indslag dagligt.
I dag er der 5-7 min. med enten træningselastikker eller dynamiske planke øvelser, tæt ved siden af skrivebordet.
Der er to “hold” om dagen, da virksomheden er fordelt i to bygninger, hvor der kommer en kollega forbi på et nogenlunde fast tidspunkt hver dag og guider igennem øvelser. For at gøre det “nemmere” for interesserede kollegaer at finde tid til at deltage, fordi aktiviten foregår lige ved siden af skrivebordene.
Øvelserne er fokuseret på forskellige muskelgrupper, og altid med lidt afspænding af nakke og skuldre. Det er en kombination af bevægelse – lidt puls – god smerte og godt humør.
Dette initiativ betyder, at der nu fra ledelsens side er givet en tilkendegivelse på at vi gerne må lave et oplæg til en sundhedsstrategi for virksomheden. Dette skal være med til at øge medarbejdertrivslen og gøre vores arbejdsplads endnu mere attraktiv.

Effekten

Vores motionsindlæg har givet fornyet sammenhold, og en mental pause til deltagerne. Enkelte medarbejdere beskriver at de oplever at de har færre tilfælde af hovedpiner efter dette er blevet en del af dagligdagen.
Det er for nogle blevet en naturlig rutine for deltagerne og uret er indstillet til at give en daglig alarm til den foretrukne tid.
Tonen er afslappet og det er noget vi har sammen, og kan grine med hinanden imens vi gør det. Alle er altid velkommen.
Deltagerne holder sammen og støtter hinanden i prioritering af tiden til øvelserne. Det har givet vedholdenhed og kan derfor medio maj 2019 fejre 1-års jubilæum.

Insatech A/S

Placering: 3

Antal ansatte: 75

Firma adresse: Næstvedvej 73C, 4720 Præstø

Region: Sjælland

Website: http://www.insatech.com