STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Insatech A/S

Den sunde arbejdsplads er kommet for at blive

Vi startede for snart 2 år siden i det små, med en flok medarbejdere, der lavede en planke lige inden frokost. Det har siden da udviklet sig til daglige motionspauser med fokus på at få bevæget kroppen, afspændt nakkemusklerne, udfordret balancen og stimuleret lattermusklerne. Den 10 minutters aktive pause er kort sagt blevet en succes, som mange sætter pris på.
2019 har budt på en masse nye tiltag i bevægelsens tegn – både i og uden for arbejdstiden. Vi deltog blandt andet i Tæl Skridt Kampagnen tilbage i september 2019, hvor vi havde 35 deltagere fordelt på ni hold. Der var kamp til stregen om at gå flest skridt, og her var de 10.000 skridt om dagen ikke nok. Der var flere, der satte vækkeuret én time før normalt, for at nå at gå 5 km inden arbejde, og flere kom ud på aftenture, som normalt aldrig er praksis, for at få gået de nødvendige skridt. Det var 14 dage fyldt med entusiasme, holdånd og godt humør.
Derudover deltog vi i 2019 for første gang i Arbejdspladsernes Motionsdag. Det blev til 2 timer fyldt med aktiviteter som badminton, funktionel træning a la cross fit, bueskydning, mountainbike og yoga.

Effekten

Arbejspladsernes motionsdag var en stor succes som, blandt andre faste aktiviteter, har affødt leje af den lokale badmintonhal, hvor kampe om æren udkæmpes hver fredag efter arbejde. Derudover er der en lille flok Insatech’ere, der kører på Mountain bike sammen i lokalområdet.
De sunde aktiviteter er kommet for at blive, og der er allerede en lang række aktiviteter på tegnebrættet til det kommende år. Alle aktiviteter skal være med til at give os endnu mere plads til en sund hverdag – også når vi er på arbejde.
Derfor synes vi, at vi har Danmarks sundeste arbejdsplads – både fordi vi har et øget fokus på en sundere hverdag, men også fordi vores sundhedsinitiativer fremmer trivslen, sammenholdet og ikke mindst det gode arbejdsmiljø.

Insatech A/S

Placering: 1

Antal ansatte: 74

Firma adresse: Næstvedvej 73C, 4720 Præstø

Region: Sjælland

Website: http://www.insatech.com