STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Køge Kommune Borgerservice

Skab glæde og velvære på din arbejdsplads

I Køge kommunes Borgerservice er vi nu i gang med 3. år hvor vi deltager i ” tæl skridt” som foregår 4 gange om året af 2 uger pr. gang.

Samtidig har vi siden september 2018 dyrket yoga 2 gange om ugen.

 

Effekten

Her er en udtalelse fra en af deltagerne fra Tæl skridt

Min motivation til at være med til at tælle skridt er så simpel at jeg rent faktisk bliver motiveret til at bevæge mig mere, det bliver en konkurrence med mig selv om at se hvor mange skridt jeg kan komme op på i løbet af en dag, en uge osv. Så i stedet for at tage bilen så går, løber eller cykler jeg. Det gør at jeg også uden at tæl skridt kampagnen kører, stadig er motiveret til at gå eller løbe lange ture og tage cyklen til/fra job. Motionen giver mig velvære og ro, og så er det samtidig sjovt at være med i kampagner som tæl skrift, for så får den lige en ekstra skalle med motionen, og hvis ikke skridttælleren har nået de 10.000 skridt inden dagen er omme, så bliver der gået en ekstra tur med hunden for at nå målet 😊

Her er en udtalelse fra en kollega som er med på yogaholdet:

Yoga i Borgerservice, Køge

Vi er så heldige at være på en arbejdsplads, hvor vi to gange om ugen kan komme til yoga om morgenen kl. 8.15. Yogaen varer ca. 15 minutter.

En af vores kolleger Angelique er i sin fritid yoga-instruktør, og hun har sagt ja til at være instruktør for alle os, der har lyst, og vores ledelse har heldigvis sagt ja til initiativet.

Det er sådan en dejlig start på arbejdsdagen, både for krop og sind, og alle os, der går til yoga hos Angelique, er superglade for det……

Køge Kommune Borgerservice

Placering: 4

Antal ansatte: 56

Firma adresse: Torvet 1, 4600 Køge

Region: Sjælland

Website: www.koege.dk