STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Læsø Kommune

Læsø Kommune tæller skridt

Vi har været rigtig rigtig rigtig glade for at være med i Tæl Skridt kampagnen! Flere steder begyndte de at afholde Walk and Talk møder. Ude på øen begyndte folk at ligge mærke til, at nogle som de ikke plejede at se så ofte, gik ture rundt i byerne. Ansatte begyndte at få ømme lår og lægge (Wuhu!). Derudover har vores personaletræning været en succes i de 14 dage kampagnen har været i gang.

Det har altid været liiiidt af en kamp at få lokket folk med til de 10 minutters træning 2 x ugentligt, men det har Tæl Skridt ændret på – det er fantastisk!

I forlængelse af vores deltagelse i kampagnen, har vi faktisk fået 2 tilmeldte på Sundhedsambassadøruddannelsen, for at få god inspiration og et endnu bedre udgangspunkt, til at kunne skubbe noget mere aktivitet ind i vores kollegaers hverdag 🙂 Vi har allerede faste gå-ruter, to-go kaffer, digital motion til alle afdelinger og meget andet på tegnebordet…

SÅ.. Vi går en god og aktiv tid i møde. Personalet snakker allerede om at vi skal afholde OL for alle ansatte til sommer, og opstarte vores eget bassintræningshold – så det må vi begynde at planlægge – bordet fanger jo altså 😉

Effekten

I Læsø Kommune er vi ca. 200 medarbejdere, og knap 100 deltog i kampagnen – hvilket vi er virkelig stolte af! Det skabte en form for sammenhold som der ikke tidligere har været. På tværs af alle grupper havde vi noget mere tilfælles – køkkenpersonale, hjemmepleje, kontor og ledere.

Læsø Kommune

Antal ansatte: 200

Firma adresse: Doktorvejen 2, 9940 Læsø

Region: Nordjylland

Website: https://www.laesoe.dk/