STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Insatech A/S

En sund arbejdsplads - også i Coronatider!

I disse tider, hvor mange er på hjemmekontor, er det måske vigtigere end nogen sinde før at sikre bevægelse i løbet af arbejdsdagen. Derfor har vi i Insatech besluttet os for at tage nye metoder i brug og gøre, hvad vi kan for at holde fast i vores gode motionsrutiner.
Som et led heri har vores medarbejdere, derfor i denne tid, haft mulighed for at deltage i en digital udgave af vores daglige motionspauser. Vores medarbejdere deltager via et link til vores egen YouTubekanal, hvor der dagligt uploades nye live events, som enten kan følges real time, eller åbnes senere på dagen, hvis det passer bedre ind i arbejdsopgaverne.
Derudover har vi opfordret alle til at deltage i forårets Tæl-Skridt Kampagne, og i den interne konkurrence har vi langt særlig vægt på sammenhold hver for sig ved deling af billeder fra gåture, kampgejst og virtuelle highfives i Teams.
Den nye hverdag har altså blot givet os nye muligheder for at være aktive digitalt, og hvem ved, måske de digitale pauser i nogle sammenhænge ikke bliver helt afskaffet når vi igen vender tilbage til en normaliseret hverdag.

Effekten

Øvelserne er mange af de samme som vi normalt laver, men vi har særligt fokus på at få godt gang i kroppen, bevæget skuldrene, afspændt nakkemusklerne og vigtigst af alt at bibeholde sammenholdet selvom vi er hver for sig.

Insatech A/S

Placering: 2

Antal ansatte: 74

Firma adresse: Næstvedvej 73C

Region: Sjælland

Website: http://www.insatech.com