STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Region Nordjylland, Patientforløb og Økonomi

Patientforløb og Økonomi udfordrer sig selv

Vi skulle prøve at komme ud af vores komfortzone og rykke nogle grænser. Dette for at udvikle os og fastholde lysten til at opleve og udforske. Så vi skulle se, hvor mange personlige grænser, vi i fællesskab kunne flytte i april måned. Det var op til en selv at finde på netop sin egen udfordring og finde sin egen grænse.
Udfordringerne spændte vidt fra forsøg ud i crossfit, tur på skateboard, puslespil på 2000 brikker, smag på østers, oprydning i tøjskab, en gyngetur i højderne, en tur i de kolde bølger, tilmelding til golfkursus, byggeri af hønsegård, motionsløb på Læsø, travetur op i højderne på kæmpetrappe (inkl. højdeskræk), påbegyndelse af morgen-gymnastikøvelser, tilberedning af sauce Mousseline og gennemførelse af Julsø Ultra trailløb.

Effekten

Da Patientforløb og Økonomi består af 4 kontorer, som er spredt på flere matrikler, fik vi lært hinanden at kende på en anden måde. Herudover var det ens egne personlige grænser, der skulle udfordres, så intet var for stort eller for liille. Vi kunne inspirere hinanden, og vi fik en hel del at snakke om.
Alle billeder og historier kom på afdelingens intranet til god inspiration.

Region Nordjylland, Patientforløb og Økonomi

Placering: 1

Antal ansatte: 80

Firma adresse: Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst

Region: Nordjylland

Website: http://www.rn.dk