STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Sitel

MAX Health Month

I en hel måned sætter vi ekstra meget fokus på sundhed med en masse forskellige initiativer der har til formål at fremme sundhed på arbejdspladsen. Pengene er nogle gange små så vi har måtte være kreative for at finde økonomiske initiativer. For at alle kunne være med var det ligeledes vigtigt at det blev gjort så sjovt og tilgængeligt som muligt. Vi lavede en \’health bar\’ hvor vi havde udskåret frugt og grønsager som medarbejderne kunne tage når de havde lyst til en snack. Derudover var der ingefær-shots samt vand med lime og citron.
Vi oprettede også en løbeklub samt gå-klub. Disse klubber var styret af vores Driftchef og vores HR chef og klubberne konkurrerede imod hinanden. Derudover oprettede vi et fitness område med trampolin, sjippetov, håndvægte, vægtstang, yogamåtter & bordtennis som medarbejderne kunne benytte. En gang om ugen faciltierede vores driftchef og HR chef cirkeltræning som alle kunne deltage i.
Endvidere købte vi pedaler som kunne stå under bordet så medarbejderne kunne \”cykle\” mens de sad ved kontorbordet.
Vi lavede videoer og billeder som \”reklamemateriale\” for at tiltrække medarbejderne til at deltage som vi havde til at køre på vores TV\’er samt sendte ud på mail.

Baggrund

Vi havde store udfordringer med sygefravær samt begyndte at se en trend af negativ adfærd. Vi ville gerne skabe gode oplevelser sammen og skabe en en positiv stemning og noget som folk kunne være fælles om. Derudover ville vi gerne have fokus på at få aktivitet ind i en stillesiddende hverdag.

Effekten

Det var en stor succes. Humøret steg gevaldigt og folk talte om det hele tiden og bruger stadig de slogans som blev brugt i videoerne. Medarbejderne blev også samlet på tværs af afdelingerne og det styrkede sammenholdet. Derudover oplevede vi en forbedring i vores sygefravær.

Sitel

Placering: 2

Antal ansatte: 82

Firma adresse: Sluseholmen 2, 2450 København SV

Region: Hovedstaden

Website: http://sitel.com